Τα διαχρονικά σύμβολα της θηλυκής ομορφιάς

Στον αγώνα μας να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας, όσο πλησιάζει ο καιρός για να βγούμε στην παραλία, ξεχνάμε δύο πολύ σημαντικά σημεία που πάντα παραμένουν σύμβολα ομορφιάς: τα μαλλιά και τα νύχια μας.

Γράφει η Άρτεμις Καράγιαννη, BeautyEditor

Κάθε τέτοια εποχή ασχολούμαστε εντατικά με ό,τι έχει να κάνει με το project «τέλειο σώμα»: γλουτοί, κοιλιά, χέρια και ό,τι ξαφνικά εκτίθεται από το μπικίνι μας μπαίνει στην πρώτη γραμμή περιποίησης, με αποτέλεσμα να παραμερίζουμε άλλα σημεία που ορίζουν και αυτά την ομορφιά μας. Τέτοια σημεία είναι και τα μαλλιά και τα νύχια μας, που είναι αποδεδειγμένο πως, όταν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μπορούν και μεταμορφώνουν στη στιγμή την εικόνα μας και μας κάνουν αμέσως να μοιάζουμε πιο ελκυστικές και θηλυκές. Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά προσδίδουν αμέσως γοητεία σε κάθε πρόσωπο και κάνουν κάθε γυναίκα να μοιάζει πιο όμορφη, όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον υπό τον ήλιο. Επίσης, τα περιποιημένα, ανθεκτικά νύχια, δίνουν στην όψη μας έναν αέρα υγείας και φροντίδας που κάνουν κάθε άνθρωπο και ειδικά μια γυναίκα ποθητή. Τι πιο σημαντικό, λοιπόν, από το να δώσουμε στα μαλλιά και στα νύχια μας τη φροντίδα που χρειάζονται όλη τη χρονιά, ώστε να είμαστε σίγουρες ότι, όσο αγωνιζόμαστε συνολικά για την ομορφιά μας, έχουμε εξασφαλίσει την ιδανική όψη στα δύο διαχρονικά αυτά σύμβολα της θηλυκότητας;

Μυστικό ομορφιάς για μαλλιά και νύχια

Για να φροντίσουμε για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών μας πρέπει να τους προσφέρουμε εκ των έσω τα κατάλληλα εφόδια. Αυτά τα εφόδια, σύμφωνα με έγκυρες μελέτες ετών, συντίθενται μέσα από έναν συνδυασμό μετάλλων, αμινοξέων και βιταμινών που ευνοεί την ανάπτυξη και βελτιώνει την εμφάνισή τους. Παράλληλα, απαιτείται ενυδάτωση και ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής, συνδυαστικά με δράσεις που προλαμβάνουν την απολέπιση και την πιτυρίδα, ενώ ενισχύουν τη συνοχή, τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητα της κερατίνης. Τα κατάλληλα συστατικά θα προστατεύσουν επίσης τον βολβό της τρίχας από τις φθορές των κυττάρων, θα παρατείνουν τη ζωή της τρίχας, θρέφοντάς την και ενισχύοντας την ανάπτυξή της. Με αυτόν τον τρόπο η κάθε πιθανή τριχόπτωση θα σταματήσει, η τρίχα θα γίνει δυνατή και τα μαλλιά θα ανακτήσουν την ελαστικότητά τους ακόμα και σε καταστάσεις στρες, κούρασης, αϋπνίας, διατροφικών ή ορμονικών διαταραχών, καταστάσεις δηλαδή που όλες περνάμε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Αυτός ο συνδυασμός μετάλλων, αμινοξέων και βιταμινών θα κάνει μικρά θαύματα και στα νύχια, αφού θα τα διατηρήσει ενυδατωμένα και δυνατά, δίνοντάς τους όλα τα πολύτιμα συστατικά για να είναι ανθεκτικά και έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε απαίτηση της καθημερινότητας. Όλα αυτά μπορούμε να τα βρούμε στις κάψουλες Be Life Hair & Nail από τη Naturalia Health! Μία κάψουλα την ημέρα θα μας δώσει ό,τι χρειαζόμαστε για να απολαμβάνουμε υπέροχα, λαμπερά μαλλιά και δυνατά, περιποιημένα νύχια και μαζί με αυτά έναν ακόμη λόγο να χαιρόμαστε τη ζωή μας με αυτοπεποίθηση.