Υπέροχα μαλλιά και νύχια για τις γιορτές!

Φροντίζουμε τα σύμβολα της θηλυκότητας και της ομορφιάς που μας έχει χαρίσει η φύση, προσφέροντάς τους εκ των έσω την ενίσχυση που χρειάζονται για να λάμψουν και αυτά στην πιο λαμπερή εποχή του χρόνου!

Γράφει η Άρτεμις Καράγιαννη, Beauty Editor

Έχουμε βρει το τέλειο φόρεμα, τα πιο όμορφα παπούτσια και τα εντυπωσιακότερα κοσμήματα. Εκεί που νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμες για τις φετινές γιορτές, διαπιστώνουμε πως καμία στιλιστική επιτυχία δεν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα και τη διάθεσή μας, αφού τα μαλλιά μας είναι άτονα και θαμπά και τα νύχια μας σπασμένα και αδύναμα. Το πιο σημαντικό που έχουμε να φροντίσουμε πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση μόδας ή ομορφιάς, είναι τον ίδιο μας τον εαυτό, προσφέροντάς του ό,τι χρειάζεται για να κάνει τα πιο πολύτιμα αξεσουάρ που μας έχει δώσει η φύση, τα μαλλιά και τα νύχια μας, να λάμπουν αυτά τα Χριστούγεννα.

Η ρίζα του προβλήματος

Πριν περάσουμε στη λύση του προβλήματος, ας δούμε λίγο από πού ξεκινάει. Τα μαλλιά και τα νύχια είναι νεκρά τμήματα του οργανισμού που η δομή τους βασίζεται στην κερατίνη. Αυτός είναι και ο πιο βασικός παράγοντας για την όψη και την υγεία τους, καθώς ως το κύριο, δομικό και προστατευτικό συστατικό των μαλλιών και των νυχιών λειτουργεί ως ασπίδα από τους βλαβερούς εξωγενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η παρουσία της κερατίνης είναι αυτή που κάνει τα μαλλιά και τα νύχια μας να είναι δυνατά, υγιή και όμορφα, με αποτέλεσμα, όταν αυτή αρχίζει να σημειώνει έλλειψη, να χάνονται αυτά τα πολύτιμα χαρακτηριστικά που τόσο ανάγκη έχει η εικόνα μας όλο τον χρόνο, αλλά κυρίως τις γιορτές που θέλουμε να λάμπουμε. Αν, λοιπόν, πρέπει να στρέψουμε κάπου τη λύση του προβλήματος είναι εκεί, στην ύπαρξη της κερατίνης και στον τόσο σημαντικό ρόλο που έχει για τη δομική διάσταση των μαλλιών και των νυχιών μας.

Λύσεις υγείας και ομορφιάς

Πέρα από τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και με έναν όσο το δυνατόν πιο υγιή και απαλλαγμένο από στρες τρόπο ζωής, που γνωρίζουμε ότι επιδρούν στην υγεία των μαλλιών και των νυχιών μας, πρέπει να δώσουμε στον οργανισμό μας τα κατάλληλα συστατικά ώστε να τον βοηθήσουμε να επαναφέρει την ομορφιά, την λαμπερή όψη και την υγεία στην τρίχα και στα άκρα μας. Αυτή η βοήθεια πρέπει φυσικά να γίνει εσωτερικά, μέσα από μια σωστά επιλεγμένη και απολύτως ασφαλή αγωγή με πολύτιμα συστατικά. Ένα σύμπλεγμα βιταμινών, θρεπτικών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων, μπορεί να δώσει εκ των έσω την ενίσχυση που απαιτείται, όχι μόνο ως προς την κερατίνη, αλλά και ως προς τα υπόλοιπα ζωτικά σημεία των μαλλιών και των νυχιών. Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός θα αποκτήσει μια «ένεση» πολύτιμων συστατικών, φυτικών εκχυλισμάτων και θρεπτικών ουσιών. Ως προς τα μαλλιά, το σύμπλεγμα αυτό θα ενδυναμώσει και θα ενυδατώσει το τριχωτό της κεφαλής, προλαμβάνοντας την πιτυρίδα, ενισχύοντας τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητα της κερατίνης των μαλλιών, ενώ παράλληλα προστατεύει τον βολβό της τρίχας από τις φθορές των κυττάρων και παρατείνει τη ζωή της. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν δύναμη, ελαστικότητα και όγκο, την ίδια στιγμή που δεν απειλούνται από τριχόπτωση ή φθορά, ακόμα και αν υπάρχουν καταστάσεις έντονου στρες ή ορμονικών διαταραχών. Σε σχέση με τα νύχια, η εσωτερική ενίσχυση μιας τέτοιας ολοκληρωμένης αγωγής δυναμώνει τη συνοχή της κερατίνης και διατηρεί τα νύχια ενυδατωμένα, λιγότερο εύθραυστα και πιο λαμπερά, χωρίς να μας προβληματίζει η θαμπή όψη τους ή το ενδεχόμενο ξαφνικό σπάσιμό τους. Με λίγα λόγια, έχουμε δυνατά, υγιή και όμορφα μαλλιά και νύχια, έτοιμα να εντυπωσιάσουν στις γιορτινές μας εμφανίσεις!

Ένα δώρο λάμψης για τις γιορτές

Όλα τα παραπάνω τα βρίσκουμε στις κάψουλες Hair & Nail της Be-Life, που λειτουργούν ως το δώρο λάμψης και ομορφιάς για τα μαλλιά και τα νύχια μας. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουμε ονειρευτεί μπορούν να γίνουν γεγονός, αφού έχουμε θέσει τη βάση για τα πιο όμορφα χτενίσματα και τα πιο λαμπερά μανικιούρ, με επιλογές και χρώματα που όχι μόνο ταιριάζουν στην εποχή, αλλά και στη διάθεσή μας, που έχει αλλάξει ριζικά από τότε που βάλαμε μια τόσο απλή και αποτελεσματική λύση ομορφιάς στην καθημερινότητά μας.